zaterdag 23 juli 2011

Turkije 2011!

Hello sunshines,
Het was een korte maar fantastische vakantie de afgelopen week! Ik ben voor acht dagen naar Side, Turkije, geweest en het was heerlijk om even nergens aan te hoeven denken en vooral niet veel te hoeven doen.
Ik weet niet of jullie wel eens in Antalya zijn geweest in Turkije, maar wat is er daar WARM! Zelfs 's avonds daalde het niet onder de 30 graden, soms wel later, maar soms werd je er wel gek van als je zelfs 's nachts geen enkel zuchtje wind had, hahaha!
Al was er uitslapen niet mij, alle mensen in het hotel vonden het blijkbaar leuk om de handdoeken vroeg op de stoelen te leggen, dus om nog een beetje een goed plekje in de zon te kunnen bemachtigen, moesten we soms om zes(!) uur op... goedemorgen!

Behalve zonnen en zwemmen aan het zwembad zijn we een paar dagen met het busje naar het strand geweest, een keer naar de watervallen in de buurt en één keer een boottocht.
Dit ging niet helemaal van een leien dakje; we zouden om negen uur 's ochtends opgehaald worden, dus wij vroeg ons bed uit, was de bus er om kwart over negen nog niet.. half tien nog niet.. kwart voor tien nog niet..
Gelukkig was de maatschappij waarmee we zouden gaan in de buurt en het bleek dat ze ons op de verkeerde dag hadden gezet.... dus toen kwam er toch nog een busje ruim een uur later dan we eigenlijk weg zouden gaan en werd het alsnog een hele leuke dag!
'S avonds gingen we vaak de stad in, soms langs een boulevard aan het strand en andere avonden bleven we in het hotel waar soms ook shows waren, van goochelshows tot aan turkse avonden, wat wel erg leuk was!

Één van de leukste dingen aan het hotel vond ik toch wel dat er zo veel Nederlanders waren.
Iedereen kende elkaar omdat het een wat kleiner hotel was en iedereen was zo aardig!
Na acht dagen heb je het wel een beetje gehad met alleen maar zwemmen en zonnen, maar toen we weer in Nederland aankwamen, ik nog met m'n slippers en bikini onder m'n kleren aan in amper 15 graden, ja.. dan wil je wel weer graag terug..

Ik hoop dat het in Nederland nog wel een beetje lekker weer gaat worden, want van deze dagen wordt je ook niet goed hmmpf..

Wat foto's van turkije:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten